Amazon


Saturday, January 28, 2017

Second Baby Coming

Hari ni genap wife aku 37w5days. Dah dekat sangat baby nak kluaq. Macam macam nak kena prepare. Ibunya mengidam macam macam. Kena lah turutkan semua. Dia dah bawak perut besaq lama. Sakit pinggang sakit kaki cramped kaki semua ada. Semalam wife nak makan coklat, tapi bila sampai kedai dah takdak kat situ...muka frust. Takpa nnt kita pin tempat lain esok.

Baby kali nie lagi besaq dari batrisya dulu. Mintak mintak semua ok lah. Hari tue last appointment dgn doktor, ibunya mcm terlebih glucose. Risau jugak, tapi doc kata baby normal size. Perut dia ok. Nnt 1hb nak pi bagi darah lagi. 2hb nak bok kluaq dah si kecik tuh. And kali nie aku boleh masuk labour room. Boleh tgk org kerat perut.huhuhu...tak sure lagi mcm mana...risau pun ada...takut tumbang tgk darah...hahahaha....

Apa pun tolong doakan semua...anak dan bini saya selamat melahirkan baby....

2 comments:

Cd owner said...

Semoga dipermudahkan. All the best Aisar dan Nad

Dewi Aja said...
This comment has been removed by a blog administrator.